Llibertat per en Juan Ra!
Cap extradició a l'estat torturador espanyol!

El 16 de gener, Juan Ramon Rodríguez Fernández va ser detingut a Amsterdam. Les autoritats espanyoles li retreuen haver subministrat a ETA noms de membres nazis i, d'aquesta manera, haver anomenat potencials víctimes d'accions. En Juan Ra va ser detingut per policies holandesos en col·laboració amb la Guardia Civil espanyola. Ell és la primera víctima de l'Eurojust, entrada en vigor l'1 de gener del 2002, amb la que es va acordar una col·laboració més forta a nivell europeu en la repressió.
En Juan Ra és el cantant de Kop, de Barcelona, grup de hardcore de l'esquerra radical. Allà era actiu dins el moviment antifeixista i okupa, i va aparèixer públicament com a portaveu de l'okupada Kasa de la Muntanya. Amb la porra de la llei antiterrorista, l'estat espanyol intenta intimidar la creixent escena okupa a Barcelona. L'agost de l'any passat hi va tornar a haver una acció policial de gran envergadura contra presumptes membres o col·laboradors d'ETA. També en Juan Ra apareixia a la llista de busca i captura, però es va poder lliurar de la detenció. Contra els atacs de premsa resultants contra en Juan Ra i el seu grup Kop, 70 grups de tota la geografia de l'estat espanyol van firmar una declaració de protesta.
Si en Juan Ra és extraditat a l'estat espanyol, l'esperen, amenaçadors, tortura i molts anys de presó.
Kop va tocar a Colònia l'abril de l'any passat. Tots els que hi van ser, encara se'n recordaran prou bé del grup i del magnífic concert.
Els següents grups, bandes, tavernes, col·lectius d'habitatge i de treball de Colònia exigim:

Immediata posada en llibertat d'en Juan Ra!
No a les extradicions!

AZ-Konzerte im Exil
NG Brigada Kolonia
Free Yourself
Fische Verschenken
Tonträger Schwarze 7
In Gott & Marx We Trust, Inc.

Q-Hof
Lotta
Bar*Barra

SSK - Sozialistiche Selbsthilfe Köln
Metzerstrasse
KUNÖ e.V. - Verein für Kommunikation und neue Ökologie
Frauenkollektiv Köln
Baukollektiv

Antifa K
Infoladen
Gruppe für die Freiheit der politischen Gefangenen, Köln
Beschwerdezentrum Psychiatrie e.V.

Colònia, Març 2002